Cadeaubon fotoshoot

Heb je er ook altijd zoveel moeite mee om het perfecte cadeau te vinden wanneer iemand zwanger is, een jubileum te vieren heeft of jarig is?

Geef eens een echt origineel cadeau: een fotoshoot cadeaubon!

Foto's zijn een blijvende herinnering en bijzonder om te geven. Je bepaalt zelf voor welk bedrag je een cadeaubon wil geven. Je kunt kiezen om een volledige fotoshoot, bijvoorbeeld een Newborn fotoshoot of familie fotoshoot, cadeau te geven of een deel van het bedrag. Meer informatie over de prijzen tref je hier.

De cadeaubon voor een fotoshoot wordt aangeleverd in een leuke fotolijst en verpakt in doorzichtige cadeaufolie, de fotolijst kunnen ze gebruiken wanneer ze de foto's van de fotoshoot laten afdrukken (dit is niet inbegrepen). Het cadeau is af te halen in Breda of te versturen voor € 5,-.

Een cadeaubon is te bestellen via het onderstaande bestelformulier. Doorloop de stappen op deze pagina en klik op bestellen. Na ontvangst van betaling ontvangt u informatie over de levering van het cadeau.

Voorwaarden:

 • Glenn Portier Photography biedt enkel gepersonaliseerde cadeaubonnen aan. Cadeaubonnen zijn daarom niet vatbaar voor het herroepingsrecht en kunnen niet retour gezonden worden.
 • Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde van de cadeaubon.
 • Overwaarde van een cadeaubon (bijvoorbeeld wanneer de bon ingeleverd wordt voor een ander type en goedkopere fotoshoot dan vermeld) wordt niet terugbetaald bij inlevering van de bon.
 • Bestelformulier


  Uw contactgegevens:

  Informatie over de gelukkige die een fotoshoot cadeau krijgt:
  captcha

  Bij bestelling van de cadeaubon gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van Glenn Portier Photography.